24. apr, 2019

Tingat blivande avelshona

Nu har vi hälsat på hos Kerstin på Aceroramos uppfödning.

Vi tog hojen och åkte tidigt på morgonen eller runt halvåtta, lite svalt på morgon men funkade bra ändå. Fikade i gröngräset utanför Gyllne Uttern utmed Vätternsstrand, så vackert. sedan fortsatte vi vår tur mot Söderköping, tog ca 4 timmar i körning, så plus matpaus och tankning var vi väl framme strax efter 12.

Så fick vi äntligen hälsat på vår fina lilla stjärna, så himla söt och rar, får vi hoppas det går lika bra med dem där hemma när hon kommer. Tror det ska funka, båda har stort hjärta.

Vi blev bjudna på en härlig lunch som kocken hade fixade till oss, det smakade underbart. Sedan bar det av hemmåt igen. Gick faktiskt mycket bättre än jag hade vågat tro att åka hoj så länge, första gången vi åkt ca 75 mil på en dag. 

På nationaldagen ska vi hämta hem vår lilla prinsessa, så nu får Suzzie stiga i rang och bli drottningen i hushållet, Idefix är väl mer som goa gubben, kompis med alla, hans kärlek ska säkert räcka till båda töserna, får hoppas Suzzie inte blir svartsjuk på den lilla om Idefix tar hand om henne för mycket.

Senaste kommentaren

03.11 | 05:42

Skriv gärna på min mail, så håller vi kontakten den vägen.
tjornmissarnas@gmail.com

02.11 | 20:40

Hej!
Vi önskar oss en sibirisk hona och håller gärna kontakten inför kommande kull.
Med vänlig hälsning, Maria o Håkan

15.08 | 16:44

Hej!
Jag är intresserad av att köpa en sibirisk kattunge.
Har ni kattungar på gång under året?
Mvh, Amanda Olausson

21.02 | 10:58

Hej, ursäkta sent svar, önskar föra dialog via mail, tjornmissarnas@gmail.com

Dela den här sidan