21. jul, 2017

Ordenligt gruff

Kammade mina katter ute på gräsmattan i går.

Först Jossan, var några små tovor bak i svansroten, sedan Idefix som bara showar för att det är så skönt och till sista Rozana.

När jag släppte ner henne från knät, blängde hon på Jossan och flög på henne. Jossan hade humör och gick till motattack, då blev Idefix orolig och skulle försvara Jossan.........herre min skapere vilket liv.

Tog tag i kopplena för att hålla dom i sär från varandra, trassalde in mig själv, tillslut kom husse, fick kopplat loss Idefix och låste in honom, sedan in med lillan som var väldigt upprörd, och morsan fick stanna kvar ute.

Efter en stund fick Jossan och Idefix komma tillsammans.....det gick bra, dom gick ut i kattgården där satt dom och lät och blängde upp på gräsmattan där morsan gick runt och lät hon också.

Sprayade alla tre med kattmynta, har hjälpt förut när det blivit lite oroligt.

Efter en halvtimma fick även morsan komma in, hon gömde sig i lektunneln. Efter 5-10 minuter så hälsade morsan och Idefix på varandra, men Jossan låg kvar ute. Idefix sprang som en medlare fram och tillbaka mellan brudarna.

Idag åt alla frukost tillsammans som vanligt, men lite darr i luften känns det som, behövs inte så mycket förrän det smäller igen känns det som, hoppas jag har fel.

Har ju varit så stolt över mina tre goa vänner, vill att det fortsätter så tils vi själva väljer att/om  göra någon förändring.

Vill ju inte att dom ska skada sig eller varandra ❤ Så lite det behövs för att något kan gå snett och störa i en bra fungerande flock

Senaste kommentaren

03.11 | 05:42

Skriv gärna på min mail, så håller vi kontakten den vägen.
tjornmissarnas@gmail.com

02.11 | 20:40

Hej!
Vi önskar oss en sibirisk hona och håller gärna kontakten inför kommande kull.
Med vänlig hälsning, Maria o Håkan

15.08 | 16:44

Hej!
Jag är intresserad av att köpa en sibirisk kattunge.
Har ni kattungar på gång under året?
Mvh, Amanda Olausson

21.02 | 10:58

Hej, ursäkta sent svar, önskar föra dialog via mail, tjornmissarnas@gmail.com

Dela den här sidan